Normativa

Durada dels partits i puntuació:

Els partits es faran a 1 únic set a 9 jocs (amb diferència de 2 jocs) i en el cas d’arribar a 8 jocs iguals es farà un desempat jugant un tie break a 7 punts.

La puntuació pel rànquing es contarà de la següent manera:

En el cas que una parella conseguis guanyar el partit 9-0 aconseguirien la màxima puntuació que seria de 17 punts per la classificació i la parella que ha perdut 0 punts.

Si el resultat fos per exemple 9-4, la parella guanyadora sumaria la màxima puntuació menys els jocs que els hi han fet els rivals (17-4=13 punts) i la parella perdedora sumaria tants punts com jocs ha fet, en aquest cas 4 punts.

En cas d’arribar a fer el tie break, aquest es contarà amb 1 punt extra per la parella que el guanyi.

  • Es deixen 15min de marge des de l’hora marcada de l’inici del partit. Si un jugador no ha arribat durant aquest temp, es considera com a no presentat.

Amonestacions:

No presentar-se sense avisar amb 24h d’antel·lació suposarà -10 punts. Els jugadors/es que si que es presenten decidirán si volen guanyar 15 punts de partit guanyat per W.O o optar a més punts jugant el partit.

La segona vegada que un jugador no es presenti sense avisar quedarà expulsat del TPG padel tour.

Si un jugador no pot jugar i avisa, però no hi ha manera de trovar nova data per jugar el partit per part dels 4. El partit es jugarà tal i com estavaa programat i es buscarà substitut per la persona que no podía jugar.

 

Xateja amb nosaltres!