Preus

Com cada any oferim servei d’acollida però demanem que només se’n faci ús si és realment essencial com a mesura de prevenció:

– Acollida de 8 a 9 i de 17 a 17:30h (5€ la setmana/ indiferentment dels dies que se’n faci ús) i és podrà contractar en el moment de fer la inscripció o sinó prèviament a fer ús del servei.

Oferim el Campus de cada any del 29 de juny al 31 de juliol id el 31 d’agost al 10 de setembre, i afegim el casal d’estiu del mes d’agost que es portarà a terme del 3 al 28 d’agost.

* Aquest estiu no es realitzaran excursions els divendres a causa de la Covid-19, per tal de minimitzar riscos i garantir la seguretat dels vostres fills i filles

  • El servei de menjador s’haurà d’avisar el dia abans.
  • Per tal de gaudir del descompte de l’acumulació de setmanes, la contractació d’aquestes caldrà fer-la en el moment de la inscripció. Si s’afegeixen més setmanes posteriorment no s’acumularan a les anteriors.
  • Demanem que per seguretat, sempre que sigui possible, es facin els pagaments per transferència bancària i se’ns enviï el comprovant per Whatsapp
Xateja amb nosaltres!