Normativa general

–  Els partits es jugaran a 2 sets sencers + supertie break a 10 punts.

– Es deixen 15 minuts de marge des de l’hora marcada de l’inici del partit. Si un jugador no ha arribat durant aquest temps, es considerarà com a no presentat.

– Els partits que es juguin fora de l’horari establert es jugaran segons la disponibilitat de les instal·lacions, i si cal llum, els jugadors s’hauran de fer càrrec de les despeses.

– Anul·lar un partit amb menys de 24h d’antel·lació o no presentar-se suposarà perdre directament el partit i el jugador contrari sumarà 19 punts. Cal avisar al contrincant i al Club

Puntuació:

– Cada jugador que guanyi el seu partit obtindrà 15 punts per la classificació.

– El jugador que perdi el seu partit sumarà per la classificació tants punts com jocs hagi guanyat.

– El jugador que guanyi, a més a més, rebrà un «average» de jocs guanyats i jocs perduts.

– En cas de tie break en el 3r set el guanyador sumarà un punt.

Amonestacions:

– No presentar-se sense avisar amb antel·lació suposarà -10 punts. El jugador que si que es presenta decidirà si vol guanyar els 15 punts de partit guanyat o optar a més punts jugant el partit.

– La 2a vegada que un jugador no es presenti sense avisar serà expulsat del rànquing

– Si un jugador no pot jugar i avisa, però després mai es posen d’acord per jugar per motius dels dos, el que sí que podia jugar la primera vegada +15 punts per partit guanyat però -5 per no posar-se d’acord. El jugador que no ha pogut a l’inici ni a posterior -10 punts.

Conflictes i/o mala conducta:

– El jutge-àrbitre serà l’encarregat de resoldre qualsevol conflicte i d’amonestar les conductes inadequades prenent les mesures que consideri necessàries segons la gravetat d’aquestes.

 

Xateja amb nosaltres!